- Forfattere
- Ikke angivet
- Licens
- Ikke angivet
This mod removes the automatic redirection to the Create World screen when clicking the Single Player button in vanilla Minecraft.
Dette mod tilføjer ingen blokke eller genstande. Det er med for de modpakker, der indeholder det.